0756 815 920
10ani de experientaProfesionala
10ani de experientaProfesionala

Blog

26 martie, 2019 / de Adelina Muresan
O problema psihica nu este un semn de slabiciune, o persoana care cere ajutor nu e o persoana slaba care nu e capabila sa-si rezolve singura problemele ci e o persoana care vrea sa isi depaseasca problemele.
Ce sa faci cand ai un atac de panica
17 mai, 2016 / de Adelina Muresan
Daca nu stii ce sa faci atunci cand ai un atac de panica poti sa citesti mai departe pentru a vedea 10 lucruri pe care poti sa ti le spui atunci cand ai un atac de panica pentru a te ajuta sa ii faci mai bine fata.
20 aprilie, 2016 / de Adelina Muresan
Daca nu ai incredere in tine, daca esti nesigur in situatii noi, daca te simti stangaci in situatiile sociale sau daca ai momente in care te simti foarte trist sau anxios e momentul sa schimbi felul in care tu vorbesti cu tine. Citeste mai mult pentru afla de ce e important felul in care vorbesti cu tine.
03 mai, 2015 / de Adelina Muresan
Una din sapte mame dezvolta depresie dupa nastere, iar una din cinci mame cu depresie postpartum are ganduri suicidare. Afla care sunt problemele emotionale care pot sa apara dupa nastere pentru a putea cere sprijin.
10 iulie, 2017 / de Adelina Muresan
O vacanta poate sa te faca sa te simti mai fericit, sa fii mai sanatos si mai productiv la intoarcerea la munca dar doar in anumite conditii.
Psiholog
21 decembrie, 2016 / de Adelina Muresan
Daca simti ca nu astepti sa vina Craciunul si pentru tine sarbatorile sunt mai degraba triste decat un prilej de bucurie, poti schimba asta si poti invata sa iti faci tu sarbatorile fericite.
Mesaj tulburari alimentare
24 noiembrie, 2015 / de Adelina Muresan
Cum poti sa recunosti anorexia si bulimia, consecintele lor dar si cercurile vicioase care contribuie la mentinerea lor. Citeste mai mult pentru a intelege tulburarile de comportament alimentar.