0756 815 920
10ani de experientaProfesionala
10ani de experientaProfesionala

Blog

Ce sa faci cand ai un atac de panica
17 mai, 2016 / de Adelina Muresan
Daca nu stii ce sa faci atunci cand ai un atac de panica poti sa citesti mai departe pentru a vedea 10 lucruri pe care poti sa ti le spui atunci cand ai un atac de panica pentru a te ajuta sa ii faci mai bine fata.
Mesaj tulburari alimentare
24 noiembrie, 2015 / de Adelina Muresan
Cum poti sa recunosti anorexia si bulimia, consecintele lor dar si cercurile vicioase care contribuie la mentinerea lor. Citeste mai mult pentru a intelege tulburarile de comportament alimentar.
24 noiembrie, 2015 / de Adelina Muresan
O dieta foarte stricta si restrictiva asociata cu o scadere semnificativa in greutate poate sa conduca la probleme serioase la nivel psihic si fizic. Afla cum poti identifica o dieta periculoasa si in ce limite se situeaza greutatea ta.
03 mai, 2015 / de Adelina Muresan
Una din sapte mame dezvolta depresie dupa nastere, iar una din cinci mame cu depresie postpartum are ganduri suicidare. Afla care sunt problemele emotionale care pot sa apara dupa nastere pentru a putea cere sprijin.
Atacurile de panica
11 aprilie, 2014 / de Adelina Muresan
Atacul de panica se manifesta printr-o perioada scurta de frica intensa sau disconfort puternic. Acest episod este asociat cu palpitatii, transpiratie, senzatia de ameteala, tremor, senzatia de scurtare a respiratiei, durere sau disconfort in zona pieptului, greata, frica de pierdere a controlului, frica de a innebuni. Afla mai multe despre cum sa faci fata atacurilor de panica.
Ted talks, Kevin Breel
30 decembrie, 2013 / de Adelina Muresan
Un procent foarte ridicat din problemele psihice au debut in adolescenta. Nevoia de a recunoaste si de a cere sprijin pentru o problema psihica este frecvent impiedicata de stigma asociata acesteia.