0756 815 920
10ani de experientaProfesionala
10ani de experientaProfesionala

Blog

Psiholog
21 decembrie, 2016 / de Adelina Muresan
Daca simti ca nu astepti sa vina Craciunul si pentru tine sarbatorile sunt mai degraba triste decat un prilej de bucurie, poti schimba asta si poti invata sa iti faci tu sarbatorile fericite.
08 mai, 2015 / de Adelina Muresan
In obiectivele fiecaruia dintre noi se afla sa fim mai fericiti sau mai impliniti. Practicarea recunostintei poate sa te ajute sa iti atingi aceste obiective. Afla care sunt efectele recunostintei asupra ta.
Ted talks, Kevin Breel
30 decembrie, 2013 / de Adelina Muresan
Un procent foarte ridicat din problemele psihice au debut in adolescenta. Nevoia de a recunoaste si de a cere sprijin pentru o problema psihica este frecvent impiedicata de stigma asociata acesteia.
Deprimat sau fericit de sarbatori?
22 decembrie, 2013 / de Adelina Muresan
Sarbatorile de iarna sunt un prilej de bucurie, de a ne reaminti cu drag momentele frumoase din an... sau nu? Pentru multe persoane sarbatorile de iarna sunt un prilej de tristete, de stres, de durere sau de singuratate si in nici un caz cea mai frumoasa perioada a anului.
27 noiembrie, 2013 / de Adelina Muresan
Pentru dezvoltarea personala un pas important este sa ne identificam calitatile si sa le folosim cat mai mult in diferite domenii ale vietii. Afla ce calitati ai si cum poti sa le folosesti mai mult.
27 noiembrie, 2013 / de Adelina Muresan
Te simti coplesit de sarcini? Ti se pare ca amani prea mult lucrurile importante? Lasi frecvent lucrurile importante pentru ultimul moment? Te ingrijorezi mai mult timp pentru o sarcina decat lucrezi la ea efectiv? Afla cum poti deveni mai eficient.