0756 815 920
10ani de experientaProfesionala
10ani de experientaProfesionala

Servicii

Serviciile oferite sunt Consiliere psihologica si Psihoterapie.

  • Consilierea psihologica vizează optimizarea si dezvoltarea personala, autocunoasterea, dezvoltarea unor abilitati, rezolvarea unor probleme in mod structurat, preventia si remedierea unor probleme emotionale si comportamentale.
  • Psihoterapia vizeaza reducerea sau eliminarea unor simptome, tulburari emotionale, sau a unor comportamente disfunctionale.
  • Consiliere psihologica si psihoterapie online

Problemele psihologice sunt abordate din perspectivă cognitiv-comportamentala.

Teoria de baza este ca felul in care noi gandim ne influenteaza emotiile si comportamentul. Avantajul este ca atunci cand nu putem schimba situatia putem modifca felul in care gandim despre aceasta si astfel sa avem o reactie emotionala mai functionala.

Dezavantajul (ca sa fim sinceri) e ca suntem foarte concentrati pe a modifica realitatea astfel incat sa se potriveasca asteptarilor noastre incat ne este uneori foarte greu sa ne intoarcem atentia spre noi, spre felul in care gandim, spre reguli, teorii si patern-uri de gandire pe care le-am intarit atat de mult.

Un alt avantaj este ca atunci cand va implicati in procesul de consiliere sau psihoterapie aceasta da rezultate si contribuie nu doar la remiterea problemelor pe care le aveti ci si la dezvoltarea unor modalitati de gandire mai rationale si mai sanatoase care sunt “unelte” esentiale in mentinerea sanatatii mintala pe termen lung.

Va pot oferi consiliere psihologica sau psihoterapie in Cluj Napoca sau online pentru urmatoarele tipuri de probleme:

Psihoterapie individuala

Consiliere psihologica

Consiliere psihologica si psihoterapie online

Psihoterapie pentru copii si adolescenti

Psihoterapie de cuplu

Consiliere pentru parinti

Alte servicii

 

 

Lasa un comentariu