0756 815 920
10ani de experientaProfesionala
10ani de experientaProfesionala

Programari

Pentru a stabili o sedinta de consiliere sau psihoterapie puteti sa ma contactati prin formularul de contact sau la numarul de telefon 0756-815920.

Consiliere Psihologica Online

Daca nu sunteti in Cluj Napoca sau nu aveti posibilitatea sa veniti la cabinet intr-un anumit interval orar putem stabili sedinte de consiliere psihologica online. Va rog sa ma contactati telefonic sau prin formularul de contact si vom stabili impreuna detaliile.

Ce se va intampla la prima intalnire?

In prima intalnire facem o scurta evaluare pentru a vedea in primul rand cu ce probleme va confruntati si in ce fel va pot ajuta eu in aceste probleme. O sa va adresez unele intrebari pentru a intelege mai bine situatia in care va aflati si pentru a va cunoaste mai bine. Puteti sa imi adresati si dumneavoastra intrebari legate de felul in care putem aborda problemele pe care le intampinati.

Daca doriti puteti sa va notati inainte idei legate de ceea ce ati vrea sa discutam la intalnire sau eventuale intrebari pe care le aveti.

Costurile unei sedinte de consiliere/psihoterapie sunt discutate si stabilite in prima sedinta.

Numarul de sedinte necesar este discutat dupa evaluarea problemelor si pe parcurs in functie de evolutia situatiei.

Daca aveti intrebari, sugestii sau nelamuriri puteti sa ma contactati prin formularul de contact sau telefonic si am sa va raspund in cel mai scurt timp.

 

 

Lasa un comentariu