0756 815 920
10ani de experientaProfesionala
10ani de experientaProfesionala

Testimoniale

Nu pot sa aduc decat cuvinte de lauda colaborarii cu dna Muresan. In cadrul sedintelor cu dansa este foarte usor sa discut orice problema, sa-mi dau seama de unde provine si ce sa fac ca sa o elimin. Este ca si cum as discuta cu cea mai buna prietena care stie sa ajunga la esenta problemei si care, ramanand verticala si obiectiva iti da cele mai bune sfaturi. Este vizibil si palpabil, chiar, progresul pe care l-am facut in urma sedintelor de consiliere, in ceea ce priveste echilibrul emotional, modul de a privi momentele neplacute ale vietii cotidiene sau pur si simplu starea de bine.M.
Pe Adelina Muresan am cunoscut-o la prima intalnire Scoala Mamelor de la Cluj, iar din acel moment ne leaga o colaborare pe care eu o pretuiesc mult. Pe langa faptul ca este un excelent psiholog cu o reala experienta in domeniul sanatatii mintale dar si in consiliere si psihoterapie, in Adelina am descoperit un om puternic, cu multa rabdare si dragoste de oameni, dedicat profesiei pe care nu intamplator si-a ales-o. Stie sa asculte, este un bun sfatuitor, iar pentru multe dintre mamicile inscrise in proiectul Scoala Mamelor ea a reprezentat un punct de pornire intr-o noua viata. Nu gresesc spunand chiar ca a salvat, nu doar a schimbat in bine, multe vieti in proiectul nostru. Mai mult decat atat: a lucrat voluntar multa vreme, fiind un om cautat si ocupat in acelasi timp. O recomand cu incredere ca pe un profesionist desavarsit oricui.
Un gand bun,
Andreea Marin
Pentru mine colaborarea cu Adelina a insemnat o gura de aer proaspat intr-un mediu inchis, intunecos, prea obscur...creat de mine. M-a ajutat sa filtrez gandurile rele, sa ies din starea de alerta permanenta in care ma aflam, sa vad partea plina a paharului si cel mai importatnt pentru mine...am descoperit relaxarea. Am descoperit datorita acestei colaborari reguli simple de viata (la inceput foarte greu de aplicat) care m-au ajutat si ma ajuta in continuare sa vad lucrurile la modul realist, care imi aduc multa bucurie si mai ales liniste si pace sufleteasca. Am apreciat faptul ca mi-au fost tratate problemele curente cu care m-am confruntat, ca am primit teme pentru acasa care m-au pus pe GANDURILE BUNE, la modul cel mai serios, ca am fost incurajata si sustinuta sa pun in practica cele prezentate in cadrul sedintelor de terapie. In prezent reusesc sa-mi controlez anxietatea prin metode foarte placute si relaxante, de asemenea am reusit, datorita acestei colaborari fructuoase, sa scap de insomnii. Dorm bine si linistit si de-abia astept sa vina dimineata sa incep sa realizez lucruri grozave. Colaborarea a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat in viata, pentru ca de la "agonie" am atins "extazul" si am descoperit , datorita Adelinei, ca am resurse bune in mine ca sa il mentin. Si asta si fac.DD
Colaborarea cu Adelina este o colaborare bazata pe libertate de exprimare (in limita bunului simt, normal), respect reciproc si incredere maxima. Ma consider destul de dificila si faptul ca am progrese atesta eficienta psihologului. M-a ajutat sa gandesc la rece lucruri care pas "inabusitoare". Prin scheme si exercitii pe care le-am aplicat impreuna am ajuns sa fiu mai organizatat in ganduri. Cand apare un gand disfunctional il despic in alte 1000 de ganduri si ajung la concluzii rationale si realiste, in ciuda anxietatii si a depresiei. Lucrurl acesta il demonstreaza file de sub patul meu. Cred ca partea ce ajuta cel mai mult in colaborarea mea cu Adelina este optimismul combinat cu o supradoza de capacitati rationale si logice pe care le detine. Am apreciat mereu, din tot sufletul, implicarea sa si cand imi doream sa raman tacuta. Mi-a aratat ca nu sunt singura si, desi incercam sa ma izolez, ea a avut cuvintele, inteligenta si profesionalismul la indemana pentru a ma ajuta. Nu ma deschid multor persoane, insa sunt mandra ca ea e una dintre ele!!!  C.